24/7 KUNDENDIENST +90 538 892 1405 - 0850 346 5565

KUNDENBEWERTUNGEN

Transferrichtung

Flughafen

Transfer Punkt

Passagiere

Passagiere
WEITER

Kinder/Baby Sitz

 

HAUPTSEITEKUNDENBEWERTUNGEN
Bewertungswert: 113Gesamtbewertung: 5,0
Habib mortaji
Geschickt: 18/07/2021
War soweit alles super Nur wir mussten leider etwas warten Ind das Fahrzeug stand nicht direkt bei der Ankunft halle
Ricarda Lange
Geschickt: 25/06/2021
Sehr pünktlich, sauber und unkompliziert!
Selma
Geschickt: 4/11/2020
Der Transferservice ist sehr zu empfehlen. Die Kommunikation ist einwandfrei. Ein sehr zuvorkommendes Unternehmen. Der Transfer an An- und Abreisetage mit AyserenTransfer erfolgte problemlos!!! Bei Gebrauch werden wir uns nochmal mit AyserenTransfer in Verbindung setzen. Vielen Dank! AyserenTransfer`in vermis oldugu hizmet son derece memnun ediciydi. Kesinlikle birdahaki Transferde bu Sirketi sececegiz. Hersey icin cok tesekkür ederim.
Selma
Geschickt: 4/11/2020
Der Transferservice ist sehr zu empfehlen. Die Kommunikation ist einwandfrei. Ein sehr zuvorkommendes Unternehmen. Der Transfer an An- und Abreisetage mit AyserenTransfer erfolgte problemlos!!! Bei Gebrauch werden wir uns nochmal mit AyserenTransfer in Verbindung setzen. Vielen Dank! AyserenTransfer`in vermis oldugu hizmet son derece memnun ediciydi. Kesinlikle birdahaki Transferde bu Sirketi sececegiz. Hersey icin cok tesekkür ederim.
Bicici
Geschickt: 25/06/2020
Leute wenn ihr nach Istanbul reisst, bucht 1 tag vorher definitif diese Leistung, ihr erspart euch das Gequätsche in.den Taxis. Sehr gepflegt, hilfsbereit und günstiger wie viele andere Taxiunternehmen. Lasst euch nicht verarschen und besteht auf euer Komfor indem ihr euch diesen Service bucht...Gute Reise meine Lieben
Maryam
Geschickt: 6/10/2022
Çok Iyi herkese de öneriyorum hepsi de çok memnun Ayrıca şoförler de çok kibar
Ángel Dominguez
Geschickt: 2/03/2022
Transfer TOP 10 PERFECTO, PUNTUAL, LIMPIEZA Y COMODIDAD. VOLVEREMOS.GRACIAS
Murat Alpaydin
Geschickt: 9/09/2021
Merhaba, Gecen sene cok memnunduk...bu sene son dakikaya birakmama rağmen bana hemen bir arac ayarlandı sagolsunlar.Cok Kaliteli bir Transfer Şirketi Tavsiye ederim
Pallang Otília
Geschickt: 26/08/2021
Hi Dear, I would like to say a big thank you. I tried many transport service company before, around the globe, but your service was the best ever! Reliable, punctual and very polite, with superb communication! I will choose you next time again. I wish you all the best!
Gabriela Nocito
Geschickt: 20/07/2021
Excellent service. Punctual and reliable.
Luay Sayed
Geschickt: 15/07/2021
Excellent prompt communication and service. Highly recommended
Hassan
Geschickt: 14/07/2021
Very reliable and professional service. I highly recommend it!
ELENA
Geschickt: 6/07/2021
Very reliable and professional service. I highly recommend it!
DIMITRIOS TATSIS
Geschickt: 4/07/2021
Very professional behavior and impeccable service. with consistent responsibility and very good communication. we were very happy and highly recommend it
Safak Bilici
Geschickt: 3/07/2021
Always high quality service, on time and polite drivers. I highly recomended. Thank you Ayseren transfer.
Heba amin
Geschickt: 3/07/2021
Best company I dealt with very accurate , on time and best service and drivers .
Soner Hosoglu
Geschickt: 29/06/2021
I have been arranging all my transfer from this company since 2018 and I am very happy to meet them. They are and their drivers are very elite and smile face. you will be in safe during your transfer If you choose them
Olivier Chauvin
Geschickt: 29/06/2021
I already used the service 3 times, always perfect. On time, warm welcome from the driver, comfortable car, cautious on the road. I recommend it.
Hatef Abdollahi
Geschickt: 25/06/2021
This was one of the best experiences I’ve ever had with an airport transfer company anywhere around the world. They were professional, punctual, extremely polite and overall they offered a very high quality service. I’m really satisfied with them and would definitely recommend them and use their services whenever I’m back to Istanbul.
WORLD TOURS
Geschickt: 22/06/2021
I can only say the best about them Quality, accuracy, correctness. I recommend them to everyone. Upon arrival in Istanbul, the journey begins with a special and positive experience, thanks to the high quality shuttle service.
MK
Geschickt: 16/06/2021
Great service, very attentive and responsive communication including online support. Very satisfied with drivers and our greeter. The cars are very clean and we got excellent professional service for our transfer to/from airport. Highly recommend this option for comfortable and no hassle transfer.
Mohamed
Geschickt: 13/06/2021
Very great service. Really top.
Erkel
Geschickt: 5/06/2021
Prompt sarvice, Very comfortable ride, courteous driver! This was my 3rd time using this service between Istanbul Airport and Kadıköy. . Always top notch service!
Habil shah
Geschickt: 25/05/2021
Great experience perfect with timing
Aydan Şimşek
Geschickt: 25/05/2021
Top Verlauf! Tolles Konzept, reibungslose Online-Abwicklung, sehr freundliches Personal. Der Fahrer war pünktlich und fuhr sicher und angenehm. Immer wieder gern!
Maryna Shevtsova
Geschickt: 15/05/2021
Quick, polite, and efficient. Liked it!
HD
Geschickt: 15/05/2021
Excellent services- on time and reasonable price
Radek W.
Geschickt: 4/05/2021
I used the service between Tuzla and Istanbul airport. I was very suprised about the very good price and high quality service. The transfer was very short, but the same time i fell very safe. The driver drove very proffessional, comparing to the other VIP service I used before, so it was very comfortable even to work during travel. Next time I will choose this company too! Many thanx!
Tanveer Mahboob
Geschickt: 26/04/2021
Very satisfied with the service .timely pick up and drop . Surely will use again.
Ahmat Mahamat
Geschickt: 26/04/2021
Very good service and the driver is nice too.
Muhammad Iqbal
Geschickt: 23/04/2021
That was an excellent service provided bt AyserenTransfer. The vehicle was VIP and very comfortable. The driver was very professional. I am very happy with the service. Definitely I will recommend to others. And also I will give them 6 stars if I am allowed to. Thanks very much once again for the great service.
Amachou Mohamed
Geschickt: 9/04/2021
Hi dear. It was an amazing experience and wonderful service. Even with the traffic, the driver was smart enough to get us to the airport on time. Thank you and see you in the next trip.
Ayha & Hanna
Geschickt: 30/03/2021
Ben sürekli olarak kullaniyorum zaten. Daima temiz ve konforlu Araclarli , kaliteli personelleriyle güvenilir ve zamaninda transfer hizmetlerinden faydalanmaya devam edecegim. Herkese de tavsiye ederim.
Çiğdem Yıldız
Geschickt: 30/03/2021
Servisinizden çok memnun kaldım. Bir dahaki sefere görüşmek dileğiyle.
Bilal Ahmed
Geschickt: 3/03/2021
Very good service and rates
Fatima FAZAL
Geschickt: 3/02/2021
Amazing service! Alhamdulillah the transfer was quick and easy. The representative was already at the gate who we could easily find at the assigned gate for him. He took as to the car and introduced to the driver . The driver loaded our bags into the car and drove us to the hotel. Quicky, easy, safe and comfortable experience overall. I don't regret a bit to choose them for our transfer. The only thing I felt could have been a part of the VIP service we paid for, there should have been water in the car.
Feride Claridge
Geschickt: 1/01/2021
Çok iyi bir servis aldım. Araç temiz ve emniyet kemerleri çalışıyor. Sarı taksilerde olmayan bir hizmet bu. Telefonum için yurt içi hat ayarlamamda yardımcı oldular. Teşekkür ederim.
Philip Mann
Geschickt: 31/12/2020
Best choice for transfer service. Comfortable spacious transport. Kind and respectable drivers with excellent driving skills. Do not use a taxi, use this service. You'll be glad you did. A1 FIVE STARS
haitham shaaban
Geschickt: 28/12/2020
great service, comfortable cars, accurate timing, polite drivers and very good price s.
Khorma Tariq
Geschickt: 24/12/2020
Good service, just make sure you request that the driver has sufficient change in Euro or US$ to give you back.
Erica
Geschickt: 22/12/2020
Excellent Service! We were so glad we made the reservation.! Our flight had a problem due to Covid situation and even though it took us nearly 2 hours to be able to leave the Airport and it was 2:40 am, they were waiting for us with a smile. It was just what we needed. The van was also amazing and the price was very good. We even watched Friends while they took us to our apartment :) I strongly recommend them!
Kagan Eren
Geschickt: 30/11/2020
Basından sonuna sorunsuz hizmet.Tesekkür ederim
Fatima
Geschickt: 29/11/2020
The booking process was very straightforward and smooth. The driver's timing was on point and the the price better than anywhere else. I would gladly use their services again and recommend them to others
Adam
Geschickt: 24/11/2020
The service was excellent. Reliable and good service. Contact info to the driver was sent before arrival. The babyseat was to big for our baby, but besides that everything was on point and I would highly recommend this company for my friends and family. The car was clean and had hand santinizer.
B Demirel
Geschickt: 24/11/2020
Yurtdisindan, Turkiyedeki ailem icin whatsapp uzerinden iletisim kurdum ve cok profesyonelce hizmet aldim. Ilk dakikadan, transfer sonu a kadar ilgi ve hizmet icin tesekkur ederiz.
farah farraj
Geschickt: 20/11/2020
excellent service , affordable prices, friendly staff , the best ??
Dritan Bekteshi
Geschickt: 10/11/2020
Excellent service. Thank you!
Gürkan Durmaz
Geschickt: 6/11/2020
İlk aradığım dakikadan,yolculuk sonuna kadar mükemmeldi.Teşekkürler...
Gürkan Durmaz
Geschickt: 6/11/2020
İlk aradığım dakikadan,yolculuk sonuna kadar mükemmeldi.Teşekkürler...
Adem Dinarevi?
Geschickt: 4/11/2020
Great service. Good organisation.
Adem Dinarevi?
Geschickt: 4/11/2020
Great service. Good organisation.
Recep Özdemir
Geschickt: 4/11/2020
Gayet güzel bir hizmet aldık. Herkese tavsiye ederim.
Zerrin fidan
Geschickt: 21/10/2020
İlk keZ kullandığımız bir firma oldu ve çok memnun kaldık bundan sonra tercihimiz yine bu firma olacaktır. Teşekkürler
Zeynep İyison
Geschickt: 21/10/2020
10 numara, mükemmel servis.
Cezmi Kuru
Geschickt: 21/10/2020
İyi bir hizmet.Kurallara uyan bir şoför ile yolculuk da olunca çok memnun kaldım.
SULTAN İÇTEN
Geschickt: 20/10/2020
Yurt dışından gelecek olan müşterilerimiz için tesadüfen aramalarımda denk gelen bir firma oldunuz. Hem fiyatınızın uygun oluşu ,hem ilgi ve alakanızdan çok memnun kaldık.
Zeynep İyison
Geschickt: 20/10/2020
Aynı gün içinde 2 farklı havalimanından transfer talebimiz olmuştu. Acil çözümler yaratarak son derece profesyonel bir ekiple karşılaştık. Teşekkürler.
AHMET KALAYCI
Geschickt: 17/10/2020
Bugün kü Sabiha gökçen -Bursa transferim gayet güzel bir şekilde gerçekleşti.Bundan sonra daima çalışacağim bir firma .Pişman olmadim .Başarılarınızın devamını dilerim
AHMET KALAYCI
Geschickt: 17/10/2020
Bugün kü Sabiha gökçen -Bursa transferim gayet güzel bir şekilde gerçekleşti.Bundan sonra daima çalışacağim bir firma .Pişman olmadim .Başarılarınızın devamını dilerim
Sezgin Kargın
Geschickt: 10/10/2020
Uzun yıllardır transfer hizmeti alan bir firma olarak Ayseren’in hizmetinden çok memnun kaldık, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliriz. Label Organizasyon
Onur Madenoglu
Geschickt: 4/10/2020
Esimin ailesi Istanbula yurtdisindan ziyaret amacli Istanbula geldigi icin once Havalimanindan otele transferleri icin kendileriyle anlastik ve hem servis hem de cok daha ekonomik olduklari icin donus icin de kendileriyle anlastim. Bir sonra ki sefere ve bu gibi ulasimlarda artik Ayseren transferle anlasacagim. herkese de tavsiye ederim.
Tufan TURANLI
Geschickt: 19/09/2020
İlk defa olarak Ayserentransfer'i hem SAW > Beşiktaş, ve Beşiktaş > IST olmak üzere 2 defa dün kullandım. Gerek işlemleri gerçekleştirdiğim web sitesi, ve gerekse de taşıtlardan, taşıtların sürücülerinden aldığım servis açısından tek kelime kullanabilirim ; "Mükemmel". Ayrıca, web sitesindeki , anında cevaplayan 'asistan' servisi de en geç bir dakika içinde tüm sorularımı tatmin edici bir şekilde cevapladı. Transfer servisi için aynı zamanda başka kuruluş ve siteleri de denedim, cevaplar geç geldi, veya gelmedi, veya tatmin edici olmadı. Ve son olarak, fiyatlar aldığım en uygun fiyatlardı. Bundan böyle Istanbul hava limanları transferlerimde kesinlikle, ve güvenle kullanacağım kuruluştur. Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.
murat cankaya
Geschickt: 14/09/2020
işlerim dolayısyla ailemi sabiha gökçenden alamadım kafamda soru işaretleri ile AYSEREN ile anlaştım ancak herşey 10 numara 5 yıldız dı çok teşekkür ederim
Murat 4355
Geschickt: 10/09/2020
Mükemmel bir Sirket Vaktinde aldi söför biz ve yakin cevremiz bu şirketi ilk bu sene tanistik cok memnun kaldik bundan sonra kesinlikle bütün Transferleri bu sirketle yapacağız
Üstündag Orhan
Geschickt: 6/09/2020
Süper güvenli,her hareketen haberdarsiniz alindiginda eve birskildiginda.hep sizin bundan sonra.
Ömer Erkan bozkurt
Geschickt: 1/09/2020
Siteminiz çok iyi ve uygun çok beğendim yürüdüğünüz yolda başarılar diliyoeum
Umit yukselice
Geschickt: 1/09/2020
Sabiha gokcen yolculugumuzdan memnun kaldik, internet reklamindan bulduk firmayi ama devam edecegiz kullanmaya
Resul C.
Geschickt: 31/08/2020
Tesadüfen internetten denk geldiğim bir firma. Gayet uygun bir fiyata Sabiha Gökçen den Sultangazi'ye transferimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki ulaşımlarımda direkt iletişime geçeceğim.
Vural Çağrıcı
Geschickt: 29/08/2020
Volkan bey zamanından önce geldi ve bizi çok rahat bir şekilde havalimanına ulaştırdı. Her şey çok dakik, zamanında ve güzeldi. Ayrıca hijyen açısından hiç bir problem yaşamadık. Tekrar teşekkürler. Yine tercih edeceğim bir firma olacaktır.
Murat Yılmaz
Geschickt: 27/08/2020
Çok profesyonel bir hizmet,başarılar dilerim
Mehmet Ilgen
Geschickt: 27/08/2020
Ayseren transfere verdiği mükemmel hizmetten dolayı çok teşekkür ederim.
Kadir
Geschickt: 26/08/2020
Türkiye tatilim icin hava limani transferi olarak kullandim. Hem havalimanindan hem evimden zamaninda oldum. Adem bey cok ilgili. Semih bey mükemmel efendi bir söför. Sonuna kadar güvenebilirsiniz. Uygun Fiyat. Tavsiye ederim. Aile icin cok Uygun Insanlar. Tesekkürler
sercan bekret
Geschickt: 23/08/2020
Gayet memnun kaldığım bir transferdi. Sadece soft bir içecek ikramı olmasını isterdim.
LEVENT YUCEL
Geschickt: 23/08/2020
Bir hafta içerisinde 4 kere farklı havalimanlarından karşılama ve yolcu etme hizmeti aldım.Hem genel merkezdeki organizasyonda çalışan arkadaşların yaklaşımı hem de araçlarda hizmet veren arkadaşların çalışmalarından inanılmaz derecede memnun kaldım.Hem kendiniz hem de misafirleriniz için hiç ama hiç düşünmeden sorunsuz ve mükemmel hizmet alabileceğiniz bir kuruluş.Emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum.İşiniz gücünüz rast gitsin...
LEVENT YUCEL
Geschickt: 23/08/2020
Bir hafta içerisinde 4 kere farklı havalimanlarından karşılama ve yolcu etme hizmeti aldım.Hem genel merkezdeki organizasyonda çalışan arkadaşların yaklaşımı hem de araçlarda hizmet veren arkadaşların çalışmalarından inanılmaz derecede memnun kaldım.Hem kendiniz hem de misafirleriniz için hiç ama hiç düşünmeden sorunsuz ve mükemmel hizmet alabileceğiniz bir kuruluş.Emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum.İşiniz gücünüz rast gitsin...
HIKMET YAGIZ ATLI
Geschickt: 22/08/2020
Sabiha Gokcen Havaalanindan aldigimiz transfer hizmetinden son derece memnun kaldik. Bir sonraki seferlerimizde de sizlerden hizmet almaya devam edecegiz.
Serpil Bozkir
Geschickt: 16/08/2020
Biz hem Sabiha Gökcen ve Yeni Istanbul Havalimani icin transfer istedik. Her transferimizden de memnun kaldik. Her sene iletisime gececegim kesinlikle.
onur e
Geschickt: 15/08/2020
Yeni istanbul havalimanindan transfer hizmeti kullandik. Online rezervasyon, iletisim, karsilama, vs. her sey sorunsuz ve profesyonelceydi. Tesekkur ederiz
Selcuk
Geschickt: 9/08/2020
Rezervasyon aşamasından son noktaya gidene kadar her şey çok kolay ve zahmetsiz oldu. Araçların kaliteside gayet güzel. En önemlisi sıcaktan bunaldığınız bir günde klimayı açmayıp ,üstüne günün stresini sizden çıkarmak isteyen taksi şöförü yok.
Mark
Geschickt: 9/08/2020
Excellent service. Arrived on time, nice clean & comfortable vehicle and got us to the airport with no problems. Will use them again.
Erol KURTDİŞ
Geschickt: 6/08/2020
Hizmet süperdi. Bizi alan arkadaşın her konuda yardımlarından ötürü çok teşekkür ederim. Böyle dürüst çalışan insanlarla karşılaşmayı en büyük mutluluk sayarım. Teşekkür ederiz. Güzel hizmetten dolayı
Rifat Levi
Geschickt: 4/08/2020
Merhaba. Şehirler arası İstanbul—-Ankara. Arası gidiş dönüş seyahati yaptım.Memnun kaldım .Adem beye ilgisinden dolayı,Semih beyede yolculuk sürüş emeği için teşekkür ederim.
Bledarxhota75@gmail.xom
Geschickt: 3/08/2020
This company is perfect.exselent,for me is a pleasure to reservation,transfer from this comoany.are corect to weit in Airport.the best comoany.Greeting fromAlbania,balkan country????
Ferit Yükselener
Geschickt: 3/08/2020
Gerçekten teşekkür ederiz, araç çok temiz idi, şoför arkadaş o kadar kibar ve saygılı, tekrar görüşmek dileğiyle
Arif Bilen Tezcan
Geschickt: 2/08/2020
Très efficace et professionnel avec prix très correct !
Osman Aydın
Geschickt: 1/08/2020
Herşey mükemmeldi. Şoför ünüz Semih bey çok ilgiliydi. Kesinlikle sizi tercih edeceğiz.
Kerem can
Geschickt: 31/07/2020
Nezaketlerinden ve en önemlisi kaliteli hizmetlerinden dolayı kesinlikle tavsiye ederim.Fiyat fayda dengesi olarak da gayet makul.
Metin Gul
Geschickt: 30/07/2020
Adem bey başta olmak üzere tum ekibe cok tesekkurler. Hem havalimanı gidiş hem havalimanı donuş için gayet konforlu bir transfer gerçekleşti. Çok teşekkür ederiz.
Eser sezgin
Geschickt: 26/07/2020
15 temmuz ve 25 temmuz da yaptığımız iki seyahat öncesi transferden çok memmun aldim .Herkese tavsiye edeceğim
Caner
Geschickt: 25/07/2020
Tekin Yüce şoförümüz ve Tüm yetkililere teşekkür ederim çok konforlu ve kaliteli bir transfer gerçekleştirdiler bir daha ki yolculuklarda görüşmek üzere
Hasan AKGÜN
Geschickt: 22/07/2020
Başta Kerem bey olmak üzere, tüm Ayseren ekibine çok teşekkür ederiz. Saatinden önce gelip bekledi bizi ve rahat bir şekilde havalimanına ulaştırdı. Bir dahaki Istanbul ziyaretimizde buluşmak dileğiyle. Hayırlı müşteriler bol kazançlar. Hizmetiniz daim olsun.
Salih BAHATTİN
Geschickt: 19/07/2020
Hizmetten son derece memnun kaldık,kesinlikle tavsiye ederiz
İzzet topal
Geschickt: 19/07/2020
Başta sayın Adem bey olmak üzere bize servis veren Kerem ve Tekin bey şoförlerimize candan teşekkür ediyorum Kaç sefer plan değiştirmemize rağmen hiç bir zorluk çıkarmadan isteğimizi yerine getirebilen başka bir şirket olacağını zannetmiyorum . Minnettarım Allah bol kazançlar hayırlı müşteriler versin .Hizmetinizi bütün tanıdıklarıma anlatıyorum. Tekrar teşekkürler
İzzet topal
Geschickt: 19/07/2020
Başta sayın Adem bey olmak üzere bize servis veren Kerem ve Tekin bey şoförlerimize candan teşekkür ediyorum Kaç sefer plan değiştirmemize rağmen hiç bir zorluk çıkarmadan isteğimizi yerine getirebilen başka bir şirket olacağını zannetmiyorum . Minnettarım Allah bol kazançlar hayırlı müşteriler versin .Hizmetinizi bütün tanıdıklarıma anlatıyorum. Tekrar teşekkürler
Serhat ulu
Geschickt: 18/07/2020
Dakik ve guvenilir hizmet, konforlu seyahat. Tesekkurler.
Muhammet
Geschickt: 17/07/2020
Çok güzel bir hizmet oldu. Yardımsever ve kibar bir hizmet gördük zor bir yurtdışı yolculuğu sonrası çok memnun kaldık uzun bir bekleme oldu vs ben herkese tavsiye ediyorum ücret açısından da son derece uygun. Kaliteli bir hizmet.
Nadir Gafarov
Geschickt: 17/07/2020
Easy digital order and online payment. Very friendly staff.
Ramazan Kara
Geschickt: 17/07/2020
Mükemmel ve çok makul fiyatla kaliteli ve ilgili Hizmet Çok teşekkürler
Hasan AKGÜN
Geschickt: 17/07/2020
Herşey planlandığı gibi geçti. Çok memnun kaldık. Şoförümüz gayet tecrübeliydi, saatinde havalimanındaydı ve yolculuğumuz çok rahat geçti.
Mehmet Ateş
Geschickt: 11/07/2020
Rahat bir yolculuktu tavsiye ederim
Innara Maharramova
Geschickt: 8/07/2020
Very good
Innara Maharramova
Geschickt: 8/07/2020
Very good
Emre C
Geschickt: 4/07/2020
Harika servis, çok tavsiye ediyorum
Salih Tillem
Geschickt: 2/07/2020
Gayet basarili. Tavsiye ederim
Murat Yılmaz
Geschickt: 27/06/2020
Hizmetten son derece memnun kaldık,kesinlikle tavsiye ederiz
Darren Smith
Geschickt: 14/06/2020
My experience was amazing. Great service great hospitality. I will definitely use the same company for my next travels
martinelli
Geschickt: 3/06/2020
fevkalade bir yolculuktu herkese tavsiye ederim mükemmelsiniz
Andre
Geschickt: 3/06/2020
You are doing your beautiful job thanks
Mohammad abdalaji
Geschickt: 3/06/2020
I was very pleased with the perfect trip, thanks a lot Ayseren tourism
Anjeli
Geschickt: 31/05/2020
the journey was very nice Thank you for your service
Oksana Vorfolomei
Geschickt: 31/05/2020
Благодарю за высококачественное обслуживание. Очень довольна качеством и точностью. Спасибо вам большое
emre özdemir
Geschickt: 30/05/2020
söylediğiniz kadar güzel ve keyifli bi yolculuk deneyımı yaşadık teşekkurederım
kürşat ballıca
Geschickt: 30/05/2020
harika bı yolculuk herkese tavsiye ederim
KOMMENTAR SCHREIBEN
Wenn Sie Ihre Gedanken über unseren Flughafentransfer-Service teilen möchten, füllen Sie bitte das folgende Formular aus. Ihre Kommentare zu unseren Dienstleistungen sind sehr wertvoll für uns. Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Ausgezeichnet
FOLGE SIE UNS
Vergissen Sie nicht, uns auf Social-Media-Seiten zu folgen
TÜRSAB
WhatsApp